• Kirjaudu sisään

  • Mainokset

15.6.

Toukokuussa Ischian kanssa perustyöskentely sujui oikein hyvin, siitä alkoi hetkittäin löytyä tosi hieno, itseään kantava poni. Kun estereeni ei kuitenkaan sujunut toivotusti, päätimme kokeilla, olisiko sopiva aika miettiä tulevaa. Valitsimme Ischialle oriin.

Jaguar Mail 2008

Jaguar Mail 2009

Jaguar Mailin esittely Ell Anne Niemen sivuilla

Ischia kävi pari kertaa Anun ja omalla kyydillä toukokuun alussa Väihkösen Leenan luona katsottavana ja tilasin pakasteen melkein heti Ranskasta Anne Niemen kautta, kun alkoi vaikuttaa siltä, että kiima olisi tuossa. Ischialla taitaa olla melko kivuliaat kiimat, koska jumittaminen kielii kiiman tulosta. Ischia siemennettiin Orimattilassa 17.5. Kävimme Orimattilan klinikalla 1.6. ja 10.6. Leena totesi sen olevan kantavana. Jumitus loppui saman tien.

Ensimmäisen kahdeksan viikon aikana olemme välttäneet kovin rankkoja hikitreenejä, mutta kuitenkin pyrimme liikkumaan joka päivä. Maina on lenkittänyt Ischiaa välillä, välillä me itse. Kesäkuun alulla on ollut taas vähän kenkäongelmia, kaviot lohkeilevat reunoista ja Jonna kyllä kiristi kenkiä, mutta kuitenkin yksi irtosi ja vähän ontuikin, ennen kun sai sen takaisin. 6 viikkoa on kesällä maksimiväli.

« »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: